Get Adobe Flash player

Pomembne povezave

MIZKS splet noga obcina

MINISTRSTVO ZA IZOBRAŽEVANJE, ZNANOST IN ŠPORT

OBČINA TREBNJE

noga ric

noga zrss

DRŽAVNI IZPITNI CENTER

ZAVOD REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ŠOLSTVO 

Prijavno okno

Domov

Zmagovalci polfinalnega turnirja v rokometu za starejše dečke učenci OŠ Trebnje

V sredo, 22. marca 2017, je na naši šoli potekal polfinalni turnir v šolskem tekmovanju v rokometu za starejše dečke. Za nastop na finalnem turnirju so se borile ekipe OŠ Trebnje, OŠ Sava Kladnika in OŠ Šmartno pri Litiji.

V 1. tekmi so se domačini pomerili z ekipo iz Šmartnega in jo visoko premagali. V 2. tekmi so igralci iz Šmartnega igrali proti Sevničanom in tudi tokrat doživeli poraz. O uvrstitvi v zaključni del tekmovanja je torej odločalo srečanje med zmagovalcema obeh tekem, torej med Trebanjci in Sevničani. Tudi v tej tekmi, ki je bila kot ostale na trenutke precej napeta, so se naši rokometaši pokazali kot boljši nasprotnik in se z zanesljivo zmago uvrstili v finale osnovnošolskega rokometnega tekmovanja za starejše dečke.

Preberite več: Zmagovalci polfinalnega turnirja v rokometu za starejše dečke učenci OŠ Trebnje

Uradni rezultati šolskega tekmovanja iz znanja Vesele šole

Končno so znani uradni rezultati šolskega tekmovanja iz znanja Vesele šole.

Bronasto priznanje so si prislužili: Iza Slavič, Miha Vovk, Ula Kirm, Zala Borštar, Erazem Drakslar, Teja Bernik, Džejla Krličevič, Eva Hudoklin, Saša Hren, Katarina Rogelj, Aleksander Kuzmanovič, Tilen Vavtar, Špela Pust, Manca Rajnar, Tinkara Gliha, Kristian Sluga, Domen Anžlovar, Tia Gabrijel, Jerca Rakar, Lara Lobe, Jona Šmalc Novak, Petja Huč, Hana Knez, Taja Gorišek, Natalija Kaferle, Eva Murn, Metka Strahinič, Žan Dular, Neli Bedene, Katja Grden, Nika Povhe, Timotej Candellari, Petra Kovšček in Samuel Pate.

Na državno tekmovanje iz znanja Vesele šole, ki bo potekalo v sredo, 12. aprila 2017 na Osnovni šoli Brinje v Grosupljem, pa so se uvrstili naslednji učenci in učenke: Larisa Hrovat, Jure Korelec, Bine Šmid, Rožle Ratajec, Nastja Meglen, Marja Klarič, Maša Kapl, Andraž Kovačič, Klara Fluher, Ela Fišter, Neža Hočevar, Kaja Mandelj, Aljaž Smolič, Klara Kozlevčar, Jan Šporin in Iza Frankovič.

Vsem tekmovalcem čestitamo. Tistim, ki pa so se uvrstili na državno tekmovanje, želimo veliko uspeha in znanja pri boju za srebrno ali zlato priznanje!

Kam? Na Kum!

V soboto, 18. marca 2017, torej le dan po svetovnem dnevu spanja, je 34 učencev, ki obiskujejo planinski krožek Osnovne šole Trebnje, dokazalo, da jim zgodnje vstajanje ni tuje. Že ob 7. uri zjutraj so se polni energije vkrcali v avtobus. Potovali smo mimo Biča, Šmartnega in Zagorja ob Savi do začetne točke pohoda, v vas Podkum. Četica pohodnikov se je pod vodstvom vodnikov Planinskega društva Trebnje odpravila proti Kumu.

Preberite več: Kam? Na Kum!

Prijava na Govorilne ure, ki bodo 14. marca

Prijava na govorilne ure je odprta do torka, 14. 3. 2017, do 11. ure.

Starši, ki si še niste ustvarili računa, lahko to storite na povezavi https://www.egu.os-trebnje.si/egupaaccount/new, kjer izpolnite obrazec za uporabniški račun. Vsa polja so obvezna. Uporabniško ime je enako tistemu za spletni portal LoPolis. Geslo mora biti dolgo najmanj 8 znakov.

Starši, ki že imate ustvarjen račun, pa lahko do aplikacije dostopate preko povezave na desni strani te spletne strani, če kliknete E-Govorilne-Ure. 

Razstava USTVARJALNOSTI IN SOČUTNOSTI

V Osnovni šoli Trebnje smo si v mesecu februarju lahko ogledali likovno razstavo DREVES IN MODRIH SRC. Z njo so učenci potrdili moč ustvarjalnosti in pomen razmišljanja o sočutju.

Učenci 7. razreda so pri likovni umetnosti spoznavali dve likovni tehniki – AKVAREL IN TEMPERA. V ustvarjalni nalogi so v harmoničnih barvah upodabljali likovni motiv DREVESA, ki predstavlja simbol življenja in raznolikosti.

Preberite več: Razstava USTVARJALNOSTI IN SOČUTNOSTI

ZNANI SO PREJEMNIKI PRIZNANJ TEKMOVANJA KRESNIČKA

Na šoli je 9. februarja 2017 potekalo Tekmovanje v znanju naravoslovja Kresnička. Vsem sodelujočim mentorjem in učencem se zahvaljujemo za vloženi trud in upamo, da se prihodnje leto spet zberemo v tako velikem številu. 

Prejemnike bronastih priznanj si lahko ogledate tukaj.

                                                                            T. Šlajkovec

Lo.Polis za učitelje

lopolis

 

Dostop do spletnega e-dnevnika in e-redovalnice.

Lo.Polis za starše

LOPOLIS

 

Povezava za odjavo/prijavo prehrane, dostop do e-redovalnice.

Elektronske govorilne ure

egu

 

Povezava za prijavo na govorilne ure.

podariMalico logo oranžen

Avtorske pravice © 2015, Spletna stran OŠ Trebnje. Vse pravice pridržane.

Stran ureja in oblikuje Jernej Gabrijel.